četrtek, 09. junij 2016

Povratna vozovnica v Stockholm 54 evrov

Nobena skrivnost ni, da Ryanair ponuja odlične cene za letalske vozovnice. A tokrat je cena več kot odlična. Za povratno vozovnico v Stockholm iz Trevisa boste namreč odšteli le 54 evrov. Le kaj še čakate? Potujte! Več datumov najdete na spletni strani Megabon ali pa kar na spletni strani letalske družbe Ryanair.

@Ana Meljo
Stockholm je seveda čudovito mesto in večkrat imamo priložnost, da ga obiščemo po tako nizkih cenah. Prav zato smo o Stockholmu že pisali, tako da na dolgo in široko ne bom pisala o njegovih znamenitostih, če ste nov bralec, lahko preverite prvi in drugi zapis. Je eno najbolj poseljenih skandinavskih mest s skoraj milijonom prebivalcev. Je kulturno, medijsko, politično in gospodarsko središče Švedske in zanimivo je, da Stockholm pridela kar tretjino državnega BDP. Več o znamenitostih lahko preberete v potopisu Igorja Jurišiča v dveh delih – prvega najdete tukaj, drugega pa tukaj. Nad Stockholmom je bila navdušena tudi Ana Meljo, prostovoljka Popotniškega združenja Slovenije, ki je napisala potopis Sončni Stockholm.

@Igor Jurišič
Tudi hostli čakajo na vas. Hostel Stockholm – Langholmen, ki je bil včasih kraljevi zapor ali pa hostel v jadrniški kabini Chapman. Izbira je vaša, zagotovo ne boste razočarani.

@Youth Hostel Chapman 
Ste vedeli?
– Z znanjem angleščine se boste na Švedskem lahko odlično znašli, saj kar 89 % Švedov govori angleško.
Švedščina ni bila uradni jezik na Švedskem vse do leta 2009.
– Uradni Twitter profil @Sweden vsak teden v urejanje dajo naključnemu državljanu.
– Na Švedskem svojega otroka državljani ne smejo poimenovati Ikea ali Elvis.


Ni komentarjev :

Objavite komentar