četrtek, 11. maj 2017

Odpiramo vrata! Severna Koreja 2017 (12. 8. - 19. 8. 2017)

Severna Koreja je zagotovo ena najbolj mističnih držav. Njihova skoraj 70 letna pot, ki je edinstvena, je tudi razlog za skrivnostnost, v katero je Severna Koreja ovita. Informacije, ki o Severni Koreji prihajajo do Slovenije, so v glavnem iz virov, ki tej državi niso naklonjeni, zato je marsikdo dobil napačno sliko o tej azijski državi. 

@Avtor - Igor Jurišič
Diktatura, lakota in terorizem so besede, ki so v zahodnih medijih najpogosteje povezane s Severno Korejo. Seveda sem pred prvim obiskom vse te informacije jemal kot smešne, obisk pa me je prepričal, da gre res za dezinformacije in načrtno blatenje imena Severne Koreje, njenega voditelja in ljudi, ki se z zavidljivo delovno vnemo lotevajo vsake naloge, ki je pred njimi. 

@Avtor - Igor Jurišič
Nikjer se nisem počutil bolj varno, kot v Severni Koreji, pa čeprav sem prepotoval že 80 držav. Do tja je dolga pot, a je vredna vsake minute in vsakega evra. Obiščite Severno Korejo s PZS/ZMP – čisto, urejeno in varno deželo velikih spomenikov, arhitekturnih presežkov in marljivih ljudi.

@Avtor - Igor Jurišič

PROGRAM 
Obisk Severne Koreje bo trajal od 12. do 19. avgusta 2017 v okviru mednarodnega festivala "International Festival in Praise of Great Persons born of Mt. Paektu". Organizatorji še niso pripravili programa po dnevih, a zagotavljajo, da bomo v času obiska Severne Koreje obiskali Mount Peaktu, mesto Wonsan, 5-zvezdično smučišče Masik ter znamenitosti v Pjongjangu. 

CENA ARANŽMAJA, NAČIN PLAČILA IN STROŠKI
V ceni programa so vključeni vsi ogledi, vstopnine, prevozi, namestitve (v 2/2 sobah - v najmanj 3* hotelu) ter zajtrk, kosilo in večerja. Dodatni stroški bodo zgolj pijača, spominki in osebne stvari.
Cena potovanja, vključno z letalsko vozovnico Peking - Pjongjang - Peking in vstopnim vizumom za Severno Korejo, znaša 1.570 EUR (brez vozovnice 1.050 EUR*).

KONTAKTNA OSEBA
Za dodatne informacije
kliknite tukaj (OPOMBA: podaljšan rok prijave do 5. 6. 2017) ali se obrnite na: 
Popotniško združenje Slovenije/Zavod za mladinsko popotništvo
Igor JURIŠIČ
Tel.: 041 738 094


Ni komentarjev :

Objavite komentar