sreda, 25. julij 2018

6 dni Katarja za 100 EUR

Popotniško združenje Slovenije in Zavod za mladinsko popotništvo organiziramo 6-dnevni obisk Katarja za mlade do 27 leta starosti v obdobju med 10. in 25. decembrom 2018.


Gre za program 144 ur Katarja v organizaciji združenja katarskih Youth hostlov. V 6 dneh boste spoznali zgodovino, kulturo in sodobne arhitekturne dosežke Katarja, dežele z največjim BDP na prebivalca na svetu.

V strošku udeležbe so vključeni vsi notranji prevozi po Katarju, vstopnine po programu ter namestitev ter dva obroka hrane dnevno ter seveda strošek organizacije in izvedbe.


Program, ki se bo izvedel v decembru bomo organizirali in izvedli za skupino 9 mladih iz Slovenije, mladi, z boljšim znanjem angleščine ali arabščine, več samozavesti in željo po potovanju v skupini iz različnih koncev sveta pa se lahko prijavijo tudi v drugih terminih, pri čemer je omejitev starosti v tem primeru 30 in ne 27 let.

Glede na majhnost skupine, bomo pri večjem interesu dali prednost tistim, ki ste v preteklosti kot prostovoljci ali drugače pomagali pri razvoju organizacije ter mladim, ki so dnevno v stiku z gosti v hostlih. 


Prosim, preko elektronskega naslov info@youth-hostel.si nam sporočite vaš interes do 15. avgusta, ko bomo oblikovali skupino in vas obvestili o datumih. Svetovali vam bomo tudi letalsko povezavo, lahko pa boste tudi preko nas kupili letalsko vozovnico.

Ni komentarjev :

Objavite komentar