Kdo smo?

Potovanja postajajo vedno bolj dostopna in ljudje vedno več potujejo. Včasih potujemo zaradi službe, včasih pa, ker si zaželimo novih pustolovščin, spoznavanja novih ljudi, nove kulture in novih krajev. Prav zato smo ustvarili nov Blog – Say HI to the World, kjer bomo vam ponudili možnosti, da tudi vi razširite vaš spekter znanja in izkušenj. Tako boste lahko sami pozdravili svet in se podali na raziskovanje našega prelepega planeta, polnega zanimivih stvari, ki jih še niste videli.

@http://thespiritscience.net/


Kako vam lahko pomagamo mi? 


V Popotniškem združenju Slovenije bomo za vas poiskali najcenejše letalske karte in udobne hostle, da boste na potovanju uživali brez skrbi. Letalske karte bomo poiskali s pomočjo spletnih strani Po svetu, MegaBON, Izlet na dlani, Poceni potovati in Letalske.si, seveda pa ne bomo pozabili tudi sami preveriti letalskih vozovnic letalskih družb, ki letijo iz mest, ki so vam lahko dostopna. Vsi vemo, da je izbira hostlov in letalskih ponudnikov izjemno velika, zato je včasih zelo težko izbrati ponudnika, ki bo ustrezal vašim interesom in vašemu žepu ter vam ponudil kar največ za vaš denar. Prav zato bomo za vas izbrali hostle, ki so vključeni v mednarodno mrežo Youth Hostlov z imenom Hostelling International in ponujajo kakovostno nastanitev. Zadnje čase je priljubljen rek: »Če bi lahko potoval zastonj, me nikoli več ne bi videli.«. Brezplačnih potovanj žal za vas najverjetneje ne bomo našli, se bomo pa potrudili, da bodo čim bolj cenovno ugodna.

Kdo se skriva za imeni Popotniško združenje Slovenije?


Popotniško združenje Slovenijeje edini zastopnik Slovenije v mednarodnem združenju Hostelling International, ki je največja mreža prenočišč na svetu, letno število nočitev v tej mreži pa se giblje med kar 30 in 40 milijoni. Naše poslanstvo ni poslovno naravnano temveč to, da ljudje spoznajo kraje, kulturo in vse, kar sodi k temu. Vsak mesec izdamo tudi mesečno spletno revijo Globetrotter, kjer se lahko pohvalimo predvsem z odličnimi potopisi, nasveti za potovanja in predlogi za potovanja.

@www.yha.co.nz
Spletni portali Po svetu, MegaBON, Izlet na dlaniPoceni potovati in Letalske.si nas dnevno obveščajo o poceni letalskih vozovnicah in to želimo narediti tudi mi, vendar boste tako informacije iz vseh portalov dobili na eni spletni strani. Hkrati se bomo potrudili, da bomo tudi mi iskali letalske vozovnice letalskih družb po nizkih cenah in vas o tem obvestili. Potrudili se bomo, da bomo aktualni ter da bodo leti potekali iz bližnjih mest, da vas pot do letališča ne bo stala celo premoženje.


Blog bo za vas, dragi (bodoči) popotniki, pripravil zanimive predloge za potovanja, poiskal cenovno ugodne letalske karte in Youth Hostle. Zagotovo boste tukaj našli nekaj zase in se nalezli naše dolgoletne potovalne vročice. Pozdravite svet in potujte!

Ni komentarjev :

Objavite komentar